Проста система за CS

VeyronNST

New member
Mar 4, 2016
23
0
0
Дизайн от mastatekilla
Системата е сглобена от ` Imp0ss!bLe ;]]

Демота:
- горе
- долу
Системата не е нищо особено. Има малко функции, но дизайна е доста красиво направен, за което благодаря на mastatekilla.
Функциите на системата са следните:
- Малък администраторски панел;
- Контактна форума, която изпраща съобщенията в администраторския панел;
- Страница със сървърите ви.
- Страница с банерите на сайта ви.
- Реклама на банери, която използва ъплауд форма за да качи снимките на хоста ви.
- Мост м/у двете версии на phpBB;
- Визуални интеграции на phpBB и amxbans;



Системата има готова интеграция

Източник: cs-bg.info
 

ErroNBlack

New member
Mar 31, 2016
87
0
0
24
Не разбирам защо, копираш темите от cs-bg ? Поне да беше добавил; Източник... :p
 

AK47MASTER

New member
Apr 7, 2016
31
0
0
Code:
<?php
$sysconnect = mysql_connect("localhost", "controlpanel", "e4NzXQz8rXac4mb3") or die('I can not connect to database' . mysql_error()); // Main Connection
$resource = mysql_select_db("controlpanel") or die('I can not connect to database' . mysql_error()); // Select database
// SET UTF8 on names, characteer and etc..
mysql_query('SET names=utf8');
mysql_query('SET character_set_client=utf8');
mysql_query('SET character_set_connection=utf8');
mysql_query('SET character_set_results=utf8');
mysql_query('SET collation_connection=utf8_general_ci');

$siteName = "dada"; // Името на сайта ви
$siteUrl  = "#"; // Тук слагате линк към сайта ви
$fblink   = "https://www.facebook.com/";
$steamlink = "http://steamcommunity.com/";
$gtlink    = "http://gametracker.com/";
$phpbb_version = "3.1"; //Възможни опции: 3.0 или 3.1 (важи за интеграцията)
$forum_path = "forum/"; //в коя папка е форума

Къде точно се слагат дата баса данните?
 

Martin Yakimov

New member
Mar 30, 2016
41
0
0
AK47MASTER said:
Code:
<?php
$sysconnect = mysql_connect("localhost", "controlpanel", "e4NzXQz8rXac4mb3") or die('I can not connect to database' . mysql_error()); // Main Connection
$resource = mysql_select_db("controlpanel") or die('I can not connect to database' . mysql_error()); // Select database
// SET UTF8 on names, characteer and etc..
mysql_query('SET names=utf8');
mysql_query('SET character_set_client=utf8');
mysql_query('SET character_set_connection=utf8');
mysql_query('SET character_set_results=utf8');
mysql_query('SET collation_connection=utf8_general_ci');

$siteName = "dada"; // Името на сайта ви
$siteUrl  = "#"; // Тук слагате линк към сайта ви
$fblink   = "https://www.facebook.com/";
$steamlink = "http://steamcommunity.com/";
$gtlink    = "http://gametracker.com/";
$phpbb_version = "3.1"; //Възможни опции: 3.0 или 3.1 (важи за интеграцията)
$forum_path = "forum/"; //в коя папка е форума

Къде точно се слагат дата баса данните?
В phpMyAdmin-a
 

AK47MASTER

New member
Apr 7, 2016
31
0
0
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '<?php
$sysconnect = mysql_connect("localhost", "controlpanel", "e4NzXQz8rXac4mb' at line 1 :( :(
 

Martin Yakimov

New member
Mar 30, 2016
41
0
0
AK47MASTER said:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '<?php
$sysconnect = mysql_connect("localhost", "controlpanel", "e4NzXQz8rXac4mb' at line 1 :( :(
С MariaDB ли си?
 

AK47MASTER

New member
Apr 7, 2016
31
0
0
Не просто ми кажи каде да ваведя Host/Databasename/Databasepassword/databaseuser ... ;)

Kaчвам го с Hostinger.de <--- Free Hosting :!:
 

Martin Yakimov

New member
Mar 30, 2016
41
0
0
AK47MASTER said:
Не просто ми кажи каде да ваведя Host/Databasename/Databasepassword/databaseuser ... ;)

Kaчвам го с Hostinger.de <--- Free Hosting :!:
Пробвай с друг хостинг, който да поддържа PHP, MySQL и други.
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.google.bg/search?q=free+php+mysql+web+hosting&oq=free+php+mysql+&aqs=chrome.3.69i57j0l5.7311j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8">https://www.google.bg/search?q=free+php ... e&ie=UTF-8</a><!-- m -->
 

AK47MASTER

New member
Apr 7, 2016
31
0
0
Tози хостинг си поддържа PHP, MySQL и други. .. можеж да провериш :)
 

AK47MASTER

New member
Apr 7, 2016
31
0
0
Martin Yakimov said:
AK47MASTER said:
Tози хостинг си поддържа PHP, MySQL и други. .. можеж да провериш :)
Знам, ама виж друг
Aз имам една готова система помогни ми да я кача и ще ти платя с СМС ако искаш може да ме добавиш в скайпа : shadowhexx99 :) :p [/size]