Системата на Pulev.in

PHP, MySQL, XHTML и други.
Потребителски аватар
aBorisoff
Newbie
Мнения: 8
Регистриран: 30 май 2016, 15:00
Баланс: Locked

01 май 2017, 10:29


Потребителски аватар
Master Madman
Member
Мнения: 56
Регистриран: 07 апр 2016, 20:31
Баланс: Locked

08 май 2017, 14:16

В category.php на ред 121, трябва да стане така, иначе има проблем с коректното отмерването на кирилица.

Ред 123:
if(strlen($newtext) > 1120)
Става така:
if(mb_strlen($newtext) > 1120)
Ред: 141
$newtext = substr($newtext,0,1120)." .. <br/><br/> <a href='/новина/".$newid."-".$newtitle1."/' style='float:right;'>Дочети »</a>"; /// съкращаваме новината до 850 символа .. ако искаш да я прочетеш цялата цъкни на снимката или на заглавието и !
Става така: 
$newtext = mb_substr($newtext,0,1120)." .. <br/><br/> <a href='/новина/".$newid."-".$newtitle1."/' style='float:right;'>Дочети »</a>"; /// съкращаваме новината до 850 символа .. ако искаш да я прочетеш цялата цъкни на снимката или на заглавието и !

Отговори

Върни се в “Уеб Програмиране”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта