GreyFish 1.7

Раздел за готови системи, заявки, проблеми, уроци и всичко свързано с тях.
Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 514
Регистриран: пет яну 15, 2016 6:20 am
Баланс: Locked

съб яну 30, 2016 10:16 pm

GreyFish 1.7[/size]

Това е система за мониторинг на сървъри. Поддържа Counter-Strike 1.6 , Counter-Strike:Global-Offensive , Minecraft , SA-MP и Team Speak 3. Системата е лека с responsive дизайн, админ панел и всичко нужно.


Demo: Изображение

Начин на инсталация:
Инсертвате sql-а (намира се в архива - sql.sql)
Нагласяте conf.php
След това добавяте сървърите си от админ панела.

За изкарване на зоната:
Изисква jquery библиотека между <head></head>!

Код: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

<div id="greyfish2">
<div style='text-align:center' class='greyfish-preload2'>
<b>Loading the servers...</b><br/>
<img src='http://i.imgur.com/RZHrcPw.gif' alt=''/>
</div>
</div>
<script>$("#greyfish2").load( "../greyfish/zone.php", function( response, status, xhr ) {if(status == "complete") { $(".greyfish-preload2").remove();}});</script>
За изкарване на листата:
Изисква jquery библиотека между <head></head>!

Код: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

<div id="greyfish">
<div style='text-align:center' class='greyfish-preload'>
<b>Loading the servers...</b><br/>
<img src='http://i.imgur.com/RZHrcPw.gif' alt=''/>
</div>
</div>
<script>$("#greyfish").load( "greyfish/list.php", function( response, status, xhr ) {if(status == "complete") { $(".greyfish-preload").remove();}});</script>
Добавяне на jquery библиотека:
Просто между <head></head> въведете:

Код: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>
ВАЖНО: Ако сте на НоваХост и имате TS3 сървър, ползвайте версията с ts framework-a!
Системата не работи на безплатен хостинг!

Download:
Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете
Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете
Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете
Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете
Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете[/b]
Последна промяна от xvi на нед яну 29, 2017 12:40 pm, променено общо 1 път.
Titan

Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 514
Регистриран: пет яну 15, 2016 6:20 am
Баланс: Locked

ср фев 03, 2016 7:00 pm

Changelog:
Версия 1.0b, first release [hardcoded, useless things can be removed in future]
Версия 1.1b, slightly optimization in zone.php/list.php (dom ready check added for jquery's code).
Fixed maps shows problem.
Fixed Jquery load in admin panel.
Версия 1.2b, Dom optimizations
Some icons has changed with another ones with perfect transparency
New progressbar (with different colors in list)
Fixes in CSS's (all zone/list and equivalents)
Версия 1.3b, Minor fixes, Table sorter added.
Версия 1.4 Stable release, fixed bar width and hidden the hover effect of map in mobile devices. Added self ts framwork version and json ts version.
Версия 1.5 Added rehlds support. Added browser jquery library because its unsupported in new jquery versions. Rewritten query class for CS:GO.
Версия 1.6 Fixed bug about showing players in popup
Версия 1.7 Update xPaw queries to the last, new truncate chars function and re-declared queries for preventing disparity about minecraft servers and cs servers.
Titan

Потребителски аватар
styllee
Newbie
Мнения: 4
Регистриран: чет мар 24, 2016 9:31 am
Баланс: Locked

чет апр 28, 2016 1:23 pm

Инсталирах го, като дам на добавяне на сървър ми излиза Страницата на сайта не работи

Потребителски аватар
JustyleR
Junior Member
Мнения: 20
Регистриран: пон апр 04, 2016 7:00 pm
Баланс: Locked

чет апр 28, 2016 2:06 pm

[quote="styllee"]Инсталирах го, като дам на добавяне на сървър ми излиза Страницата на сайта не работи[/quote]
С коя версия на PHP си?

Потребителски аватар
styllee
Newbie
Мнения: 4
Регистриран: чет мар 24, 2016 9:31 am
Баланс: Locked

чет апр 28, 2016 3:45 pm

5.6

Edit:
Мисля че се оправих.

Потребителски аватар
styllee
Newbie
Мнения: 4
Регистриран: чет мар 24, 2016 9:31 am
Баланс: Locked

пет май 06, 2016 6:01 pm

Искарах зоната, но проблема идва сега че имам слайдер, който използва същият скрипт и сега бъгва слайдера, въпреки че са еднакви явно иска и двата едновременно да вървят, някакви идей как да ги комбинирам и двата??
Ето за този става на въпрос:

<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>

Ето и за кой сайт става въпрос, не е реклама.
[offtopic]Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете[/offtopic]

Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 514
Регистриран: пет яну 15, 2016 6:20 am
Баланс: Locked

пет май 06, 2016 6:51 pm

[quote="styllee"]Искарах зоната, но проблема идва сега че имам слайдер, който използва същият скрипт и сега бъгва слайдера, въпреки че са еднакви явно иска и двата едновременно да вървят, някакви идей как да ги комбинирам и двата??
Ето за този става на въпрос:

<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>

Ето и за кой сайт става въпрос, не е реклама.
[offtopic]Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете[/offtopic][/quote]
Може да се получава конфликт ако зареждаш различни версии на jQuery в страницата, тук си показал, че използваш 1.8.3 ако някъде другаде се използва различна версия направи я да е същата като тази. Ако не се получи покажи кода на цялата страница, за да добия по ясна представа.
Titan

Потребителски аватар
GoshKata
Newbie
Мнения: 3
Регистриран: вт юни 07, 2016 6:15 pm
Баланс: Locked

пон юни 20, 2016 8:13 pm

Проблемче :
Untitled.png

Потребителски аватар
styllee
Newbie
Мнения: 4
Регистриран: чет мар 24, 2016 9:31 am
Баланс: Locked

пет юни 24, 2016 5:33 pm

jQuery-o ти прави проблеми. Пробвай да добавиш това data-cfasync="false, примерно трябва да ти стане така <script type="text/javascript" src="пътя до скрипта" data-cfasync="false"></script> , също така провери за дублиращи се скриптове.

Потребителски аватар
SIMEONOFF
Newbie
Мнения: 14
Регистриран: нед апр 17, 2016 4:09 pm
Баланс: Locked

вт ное 08, 2016 11:50 pm

Направих всичко както му е реда, но не мога да добавя сървър. Пише, че сървъра е offline, но всъщност не е! Как да го оправя?

Отговори

Върни се в “CMS - готови системи”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта