[УРОК] как да сложите квадратчета в форумите

Всякакви модификации за форумната система phpBB.
Потребителски аватар
unknown
Newbie
Мнения: 2
Регистриран: 07 апр 2016, 23:03
Баланс: Locked

08 апр 2016, 00:02

Отваряте - forumlist_body.html

Намирате тези редове

Код: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

<dd class="topics"> {forumrow.TOPICS} <dfn>{L_TOPICS}</dfn></dd>
<dd class="posts"> {forumrow.POSS} <dfn>{L_POSTS}</dfn></dd>
и го замествате с това:

Код: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

<dd class="topics"  style="padding: 0px;
            border-radius: 3px;
            height: 30px;
            background: #eee;
            width: 30px;
            color: #666;
            font-family: Helvetica;
            font-size: 12px;
            line-height:30px;
            margin-left: 36px;
            margin-right: 30px;
            margin-top:1px;
            border: 1px solid #ccc;
            text-transform: uppercase;">{forumrow.TOPICS} <dfn>{L_TOPICS}</dfn></dd>
               <dd class="posts"  style="padding: 0px;
            border-radius: 3px;
            height: 30px;
            background: #eee;
            margin-top:1px;
            width: 30px;
            color: #666;
            font-family: Helvetica;
            font-size: 12px;
            margin-left: 42px;
            line-height:30px;
            margin-right: 40px;
            border: 1px solid #ccc;
            text-transform: uppercase;">{forumrow.POSTS} <dfn>{L_POSTS}</dfn></dd>

Потребителски аватар
Jeff
Newbie
Мнения: 7
Регистриран: 24 фев 2018, 14:57
Баланс: Locked
Местоположение: Велико Търново
Контакти:

30 мар 2018, 17:20

Какви квадратчета, кви 5 лева :finna: :finna: ... дай демо
Последна промяна от cybertron на 30 мар 2018, 18:21, променено общо 1 път.
Причина: :D

Отговори

Върни се в “Modifications”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта