Проста система за CS

Раздел за готови системи, заявки, проблеми, уроци и всичко свързано с тях.
Потребителски аватар
VeyronNST
Junior Member
Мнения: 23
Регистриран: 04 мар 2016, 13:24
Баланс: Locked

12 апр 2016, 13:15

Дизайн от mastatekilla
Системата е сглобена от ` Imp0ss!bLe ;]]

Демота:
Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете - горе
Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете - долу
Системата не е нищо особено. Има малко функции, но дизайна е доста красиво направен, за което благодаря на mastatekilla.
Функциите на системата са следните:
- Малък администраторски панел;
- Контактна форума, която изпраща съобщенията в администраторския панел;
- Страница със сървърите ви.
- Страница с банерите на сайта ви.
- Реклама на банери, която използва ъплауд форма за да качи снимките на хоста ви.
- Мост м/у двете версии на phpBB;
- Визуални интеграции на phpBB и amxbans;

Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

Системата има готова интеграция

Източник: cs-bg.info

Потребителски аватар
ErroNBlack
Member
Мнения: 87
Регистриран: 31 мар 2016, 17:18
Баланс: Locked

12 апр 2016, 14:48

Не разбирам защо, копираш темите от cs-bg ? Поне да беше добавил; Източник... :P
Първият български гейминг форум със английско съдържание, в която ще намерите готови сървъри, плъгини, модове и всичко останало относно гейминг-а, също и интересни плъгини, уроци за "Open-Source" базираните CMS системи.
Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

Потребителски аватар
AK47MASTER
Junior Member
Мнения: 31
Регистриран: 07 апр 2016, 21:31
Баланс: Locked

12 апр 2016, 18:16

Код: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

<?php
$sysconnect = mysql_connect("localhost", "controlpanel", "e4NzXQz8rXac4mb3") or die('I can not connect to database' . mysql_error()); // Main Connection
$resource = mysql_select_db("controlpanel") or die('I can not connect to database' . mysql_error()); // Select database
// SET UTF8 on names, characteer and etc..
mysql_query('SET names=utf8');
mysql_query('SET character_set_client=utf8');
mysql_query('SET character_set_connection=utf8');
mysql_query('SET character_set_results=utf8');
mysql_query('SET collation_connection=utf8_general_ci');

$siteName = "dada"; // Името на сайта ви
$siteUrl  = "#"; // Тук слагате линк към сайта ви
$fblink   = "https://www.facebook.com/";
$steamlink = "http://steamcommunity.com/";
$gtlink    = "http://gametracker.com/";
$phpbb_version = "3.1"; //Възможни опции: 3.0 или 3.1 (важи за интеграцията)
$forum_path = "forum/"; //в коя папка е форума

Къде точно се слагат дата баса данните?

Потребителски аватар
Martin Yakimov
Junior Member
Мнения: 41
Регистриран: 30 мар 2016, 10:13
Баланс: Locked

12 апр 2016, 18:40

[quote="AK47MASTER"]

Код: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

<?php
$sysconnect = mysql_connect("localhost", "controlpanel", "e4NzXQz8rXac4mb3") or die('I can not connect to database' . mysql_error()); // Main Connection
$resource = mysql_select_db("controlpanel") or die('I can not connect to database' . mysql_error()); // Select database
// SET UTF8 on names, characteer and etc..
mysql_query('SET names=utf8');
mysql_query('SET character_set_client=utf8');
mysql_query('SET character_set_connection=utf8');
mysql_query('SET character_set_results=utf8');
mysql_query('SET collation_connection=utf8_general_ci');

$siteName = "dada"; // Името на сайта ви
$siteUrl  = "#"; // Тук слагате линк към сайта ви
$fblink   = "https://www.facebook.com/";
$steamlink = "http://steamcommunity.com/";
$gtlink    = "http://gametracker.com/";
$phpbb_version = "3.1"; //Възможни опции: 3.0 или 3.1 (важи за интеграцията)
$forum_path = "forum/"; //в коя папка е форума

Къде точно се слагат дата баса данните?[/quote]
В phpMyAdmin-a

Потребителски аватар
AK47MASTER
Junior Member
Мнения: 31
Регистриран: 07 апр 2016, 21:31
Баланс: Locked

12 апр 2016, 20:27

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '<?php
$sysconnect = mysql_connect("localhost", "controlpanel", "e4NzXQz8rXac4mb' at line 1 :( :(

Потребителски аватар
Martin Yakimov
Junior Member
Мнения: 41
Регистриран: 30 мар 2016, 10:13
Баланс: Locked

13 апр 2016, 09:18

[quote="AK47MASTER"]#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '<?php
$sysconnect = mysql_connect("localhost", "controlpanel", "e4NzXQz8rXac4mb' at line 1 :( :( [/quote]
С MariaDB ли си?

Потребителски аватар
AK47MASTER
Junior Member
Мнения: 31
Регистриран: 07 апр 2016, 21:31
Баланс: Locked

13 апр 2016, 11:07

Не просто ми кажи каде да ваведя Host/Databasename/Databasepassword/databaseuser ... ;)

Kaчвам го с Hostinger.de <--- Free Hosting :!:

Потребителски аватар
Martin Yakimov
Junior Member
Мнения: 41
Регистриран: 30 мар 2016, 10:13
Баланс: Locked

13 апр 2016, 11:14

[quote="AK47MASTER"]Не просто ми кажи каде да ваведя Host/Databasename/Databasepassword/databaseuser ... ;)

Kaчвам го с Hostinger.de <--- Free Hosting :!:[/quote]
Пробвай с друг хостинг, който да поддържа PHP, MySQL и други.
<!-- m --><a class="postlink" href="Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете ... e&ie=UTF-8</a><!-- m -->

Потребителски аватар
AK47MASTER
Junior Member
Мнения: 31
Регистриран: 07 апр 2016, 21:31
Баланс: Locked

13 апр 2016, 11:59

Tози хостинг си поддържа PHP, MySQL и други. .. можеж да провериш :)

Потребителски аватар
Martin Yakimov
Junior Member
Мнения: 41
Регистриран: 30 мар 2016, 10:13
Баланс: Locked

13 апр 2016, 13:01

[quote="AK47MASTER"]Tози хостинг си поддържа PHP, MySQL и други. .. можеж да провериш :) [/quote]
Знам, ама виж друг

Отговори

Върни се в “CMS - готови системи”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта