Проблем с езикова версия

Потребителски аватар
Martin Yakimov
Junior Member
Мнения: 41
Регистриран: ср мар 30, 2016 10:13 am
Баланс: Locked

пет юни 03, 2016 9:48 pm

Здравейте, правя един сайт със езикова версия, та въпросът ми е: как при клика на снимката в файла conf.php да се инклудва съответният език.
Като се натисне знамето на България в conf.php да важи А когато се натисне знамето на Англия в conf.php да важи кода на header.php, където са снимките

Код: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

<div id="langs">
<a href="#"><img src="./images/bg.gif" alt="Български" title="Български"></a>
<a href="#"><img src="./images/en.gif" alt="English" title="English"></a>
</div>
<div id="header">
<h1 id="logo"><?php echo $title; ?></h1>
<div id="menu">
	<?php 
	 $elements = $lang['main-menu'];
	 foreach ($elements as $link) {
	 	 echo $link;
	 }
	?>
</div>
</div>
Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Martin Yakimov
Junior Member
Мнения: 41
Регистриран: ср мар 30, 2016 10:13 am
Баланс: Locked

съб юни 04, 2016 4:52 pm

RedTerror ми помогна, заключвайте![/size]

Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 514
Регистриран: пет яну 15, 2016 6:20 am
Баланс: Locked

вт дек 27, 2016 2:33 pm

Темата се мести в коша, защото е безполезна.
Titan

Заключена

Върни се в “Кошче”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта