Въпрос за maxbans и бан листа

Всичко свързано bukkit/spigot сървър платформите, плъгини, проблеми с плъгини, заявки и тн.
Потребителски аватар
aimczful
Newbie
Мнения: 12
Регистриран: 26 окт 2016, 22:46
Баланс: Locked

22 яну 2017, 19:11

Здравейте, един мой приятел си беше сложил нещо като "бан лист" на сайта чрез плъгина "maxbans" , та въпроса ми е:
Как става това?

Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 518
Регистриран: 15 яну 2016, 06:20
Баланс: Locked

22 яну 2017, 19:24

Сваляш от Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете страницата за бан листа. Страницата за бан листа не се инсталира, просто я качваш на твоя сайт, нагласяш файла includes/data/database.php (като свързваш бан листа в същата дата база в която е свързан и плъгина), променяш и файла includes/data/settings.php, там слагаш IP-то на твоя сървър за server status-a и от там също се променят някои текстове, ти ще видиш.

П.С. темата е преместена в правилния раздел.
Последна промяна от xvi на 22 яну 2017, 19:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
aimczful
Newbie
Мнения: 12
Регистриран: 26 окт 2016, 22:46
Баланс: Locked

22 яну 2017, 20:01

Buzdrev написа: Сваляш от Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете страницата за бан листа. Страницата за бан листа не се инсталира, просто я качваш на твоя сайт, нагласяш файла includes/data/database.php (като свързваш бан листа в същата дата база в която е свързан и плъгина), променяш и файла includes/data/settings.php, там слагаш IP-то на твоя сървър за server status-a и от там също се променят някои текстове, ти ще видиш.

П.С. темата е преместена в правилния раздел.

Ама сайта ми е на HTML ще може ли да се смесят 2-та езика? (php и html)

Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 518
Регистриран: 15 яну 2016, 06:20
Баланс: Locked

22 яну 2017, 20:33

Що за въпрос, дори незнам как да ти отговоря.. Просто качваш файловете на бан листа в някоя директория, напимер bans и нагласяш файловете, които ти казах. И отваряш линка където си качил бан листа и всичко работи. По-просто от това не знам как да ти го обесня.

Потребителски аватар
aimczful
Newbie
Мнения: 12
Регистриран: 26 окт 2016, 22:46
Баланс: Locked

24 яну 2017, 22:36

$conn = new mysqli($dbhost, $dbuser, $dbpass, $dbname);

това мога ли да го сменя с "mysql" щот са ми казвали , че има разлика между 2-те.

Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 518
Регистриран: 15 яну 2016, 06:20
Баланс: Locked

24 яну 2017, 22:59

Не, щом е mysqli значи трябва да е така. Ако го промениш предполагам, че ще спре да работи, пробвай то не пречи.

Потребителски аватар
aimczful
Newbie
Мнения: 12
Регистриран: 26 окт 2016, 22:46
Баланс: Locked

24 яну 2017, 23:24

Buzdrev написа: Не, щом е mysqli значи трябва да е така. Ако го промениш предполагам, че ще спре да работи, пробвай то не пречи.

Пробвах ама дори не иска да зареди на mysqli , всичко е точно направено , обаче чакам да зареди страницата с баннати играчи , заглушени и т.н .... и нищо , след 20 мин са отказах да го чакам...
Като пробвах на mysql пък нищо не стана.
Последна промяна от xvi на 25 яну 2017, 21:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
AmnesiaBG
Newbie
Мнения: 10
Регистриран: 07 апр 2016, 15:14
Баланс: Locked

28 яну 2017, 11:55

Аз лично тествах банлист-а по двата начина и при мен всичко работи.
Доказателство: Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

Отговори

Върни се в “Bukkit / Spigot”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта