Как да сложа top_five-то най отгоре?

Всичко свързано с phpBB3!
Потребителски аватар
Lamborghini
Newbie
Мнения: 4
Регистриран: 27 авг 2016, 19:04
Баланс: Locked

18 юни 2017, 15:09

Здравеите форумът ми е phpbb та кат рече да сложa top five с AUTOMOD то излиза най одолу имали начин да го направя да е най отгоре?

Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 518
Регистриран: 15 яну 2016, 06:20
Баланс: Locked

18 юни 2017, 20:14

От настройките на topfive, които са в админ панела.


Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 518
Регистриран: 15 яну 2016, 06:20
Баланс: Locked

19 юни 2017, 21:39

Да, би трябвало там да има опция с която да се премести горе, но явно няма.
Отдавна не съм се занимавал с phpbb, камоли пък 3.0 и немога да ти кажа така, но ако все още не си решил проблема, пиши ми, за да го оправим.
Последна промяна от xvi на 19 юни 2017, 21:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ElitePower
Junior Member
Мнения: 23
Регистриран: 07 апр 2016, 21:19
Баланс: Locked

19 юни 2017, 22:47

Не, отиваш на стилове, отваряш index_body или overall_header, има код за топ фивето, който трябва да седи по-наготе. Не съм работил скоро с phpbb 3.0.X.
Последна промяна от ElitePower на 19 юни 2017, 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
AmNeSiA
Newbie
Мнения: 1
Регистриран: 30 авг 2017, 22:40
Баланс: Locked

14 сеп 2017, 03:44

 Отиваш в index_body.html на стила ти
Търсиш:

<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->
          Под него добавяш:
<!-- INCLUDE top_five_body.html -->

Не разбирам защо използвате PHPBB 3.0..
Последна промяна от AmNeSiA на 14 сеп 2017, 03:46, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “phpBB3”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта