Как да сложа top_five-то най отгоре?

Всичко свързано с phpBB3!
Потребителски аватар
Lamborghini
Newbie
Мнения: 4
Регистриран: съб авг 27, 2016 7:04 pm
Баланс: Locked

нед юни 18, 2017 3:09 pm

Здравеите форумът ми е phpbb та кат рече да сложa top five с AUTOMOD то излиза най одолу имали начин да го направя да е най отгоре?

Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 514
Регистриран: пет яну 15, 2016 6:20 am
Баланс: Locked

нед юни 18, 2017 8:14 pm

От настройките на topfive, които са в админ панела.


Потребителски аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 514
Регистриран: пет яну 15, 2016 6:20 am
Баланс: Locked

пон юни 19, 2017 9:39 pm

Да, би трябвало там да има опция с която да се премести горе, но явно няма.
Отдавна не съм се занимавал с phpbb, камоли пък 3.0 и немога да ти кажа така, но ако все още не си решил проблема, пиши ми, за да го оправим.
Последна промяна от xvi на пон юни 19, 2017 9:40 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ElitePower
Junior Member
Мнения: 23
Регистриран: чет апр 07, 2016 9:19 pm
Баланс: Locked

пон юни 19, 2017 10:47 pm

Не, отиваш на стилове, отваряш index_body или overall_header, има код за топ фивето, който трябва да седи по-наготе. Не съм работил скоро с phpbb 3.0.X.
Последна промяна от ElitePower на пон юни 19, 2017 10:47 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
AmNeSiA
Newbie
Мнения: 1
Регистриран: ср авг 30, 2017 10:40 pm
Баланс: Locked

чет сеп 14, 2017 3:44 am

 Отиваш в index_body.html на стила ти
Търсиш:

<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->
          Под него добавяш:
<!-- INCLUDE top_five_body.html -->

Не разбирам защо използвате PHPBB 3.0..
Последна промяна от AmNeSiA на чет сеп 14, 2017 3:46 am, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “phpBB3”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта