Страница 1 от 1

PSBulgaria : Сайт за PhotoShop уроци и ресурси .

Публикувано: 19 дек 2017, 21:32
от Danni
Какво представлява форумът? Това е мястото, където можете да намерите всичко, свързано с фотошоп! Ако си начинаещ и се луташ измежду многобройните опции на програмата, то тук ще намериш подробни уроци, помощ от по-напредналите потребители, контакт с дизайнери. Ако си дизайнер – това е перфектното място. Защо ли? Тук можеш да намериш всякакви ресурси, групирани по категории, но също така и да обмениш опит с другите дизайнери, да научиш нещо ново. Човек никога не спира да се развива и да учи! Можеш да си полезен на себе си, но в същото време и на другите като изработиш нечия поръчка! А за потребителите, които желаят да се възползват от услугите на форума за изработка на графично изображение, било то банер, лого, или друго, е предоставена възможността да се свържат с екипа ни от талантливи дизайнери и поръчката им да бъде изпълнена във възможно най-кратък срок! Не се страхувай и колебай да се включиш в нашето общество, ние нямаме търпение да се запознаем с теб!
Форума е совбоден за всеки един : Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете , също така сме готови да помогнем на всеки един наш приятел . Ако имате въпроси също може да попитате тук в BG-SCRIPTING.COM или в сайта Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете Където пожелаете няма да ви бъде отказано :) . Надявам се темата ми няма да иде в кофата както повече сайто , ние се стремим да сме по различни от тематика Counter - Sstrike и се надявам да си помагаме взаймно . Скоро сайта , ще се изпълни с нови и интересни уроци както и теми и се надявам да имате много въпроси на които да отговорим , благодарим ви , за отделеното време да прочетете това съобщение и да обърнете внимание . Но ако все пак решите темата да иде в кофата или дирекно да бъде заличена от лицето на Интернет Пространстово , да сте живи и здрави . Както се казва добра дума , змия от дупка вади :) . Благодаря ви !

Re: PSBulgaria : Сайт за PhotoShop уроци и ресурси .

Публикувано: 03 мар 2018, 10:49
от 1337
Виждал съм сайта Ви, мисля че определено може би ще пожънете успех!

Re: PSBulgaria : Сайт за PhotoShop уроци и ресурси .

Публикувано: 03 мар 2018, 18:37
от GeorgieVW
Не очаквайте развитие на безплатен форум. Както се вижда, няма и интерес.

Re: PSBulgaria : Сайт за PhotoShop уроци и ресурси .

Публикувано: 04 мар 2018, 22:36
от Danni
Развитието идва с постояннство което аз ще го имам и се качват новини и ъпдейтват нови неща не много честно но поне са качествени :) .

Re: PSBulgaria : Сайт за PhotoShop уроци и ресурси .

Публикувано: 05 мар 2018, 02:30
от cybertron
Аз 1 път питах нещо и не получих отговор, та в форума ви разбирате от ПС или само распростянявате неща който вече ги има ...

Re: PSBulgaria : Сайт за PhotoShop уроци и ресурси .

Публикувано: 07 мар 2018, 14:58
от 1337
Има и по добър сайт, за тези работи psacademy-bg.ml