PHP обучение

PHP, MySQL, XHTML и други.
nikolaydong
Newbie
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Фев 2019, 20:08

Колеги, здравейте...
Записал съм се на курс в SoftUni по php, като в началото ми беше доста елементарно, но сега циклите доста ме объркват и имам чувството, че буксувам... Как да продължа обучението си, за да придобия необходимите знания? Обмислял съм вариант с книга за php, но не намирам подходяща, клиповете в интернет и тях горе-долу ги преглеждам, но не е достатъчно, книга за решаване на задачи отнякъде?
Аватар
xvi
Администратор
Администратор
Мнения: 531
Регистриран на: 15 Яну 2016, 06:20

Здравей!

Препоръчвам ти уроците на gatakka.
В tutorials.bg -> Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете
В nau4i.me -> Трябва да си влязъл в системата, за да можеш да виждаш линковете

Що се отнася до академия - не ти препоръчвам софтуни. Ако искаш да излезеш що-годе кадърен програмист от подобна академия се насочи към Телерик.
[BG][SSA]Troll
Модератор
Мнения: 34
Регистриран на: 10 Юли 2018, 21:35
Местоположение: Велико Търново

Здравей пичага! Виждам, че си нов в програмирането. Моят съвет е хвани един език например C++ който решиш, но отначало не php. Трябва първо да схванеш идеята. Има много хубави книжки за C++. Научи се на него, схвани идеята на програмирането(защото на който и език да пишеш е важен алгоритъма, а те са едни и същи на всякъде.). Другото се учи и са вградени функции. Научи C++, идеи и някой друг алгоритъм, естествено и малко математика и ще видиш как php C# и други ще са ти лесни.
Публикувай отговор

Обратно към “Уеб Програмиране”