Проблем с системи на платения ми хостинг

Тук пускайте вашите заявки и проблеми.
Потребителски аватар
securi7y
Newbie
Reactions:
Мнения: 2
Регистриран: 01 яну 2020, 17:10
Баланс: Locked
Местоположение: UK
Контакти:

03 яну 2020, 11:20

Здравейте колеги, искам да споделя мой проблем който имам. Имах опит с системите и т.н но се минаха няколко години и незнам защо ми го прави сега така. Хоста е платен и домейна не съм на безплатен.
Така въпросът ми е защо като сложа система на стари вериги който съм намирал и тук или в други сайтове ( ЦС системи ) няма да давам пример на кой хора казват че работи добре и т.н но при мен проблема е че слагам системата имам си форум (/forum) качил съм сяла, настройл съм датабазите конфиги на системата и като отворя сайта всичко ми е бял екран тоест (системата + дизайна ) не се показват фона е бял. А като напиша site./forum ми отваря форума. Пробвах с всякакви верси форум - 3.2.0, 3.2.2 ,3.2.+ но пак е същото? Моля някой ако знае от какво ми го дава този проблем да пише тук. Благодаря ви!

Потребителски аватар
dev
Администратор
Администратор
Reactions:
Мнения: 17
Регистриран: 07 авг 2018, 19:47
Баланс: Locked

03 яну 2020, 16:27

Импортнал ли си SQL-а? ако все още имаш този проблем, остави ми данни за контакт на лично съобщение ще ти помогна!
az sam dev i sam gotin

Потребителски аватар
securi7y
Newbie
Reactions:
Мнения: 2
Регистриран: 01 яну 2020, 17:10
Баланс: Locked
Местоположение: UK
Контакти:

04 яну 2020, 21:43

securi7y#4641 Моят дискорд тук може да се свържеш с мен и да импортнал съм сяла без проблем.. Мерси!

Отговори

Върни се в “Заявки и Проблеми”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта